Winkelwagen

Over ons

Profielfoto Marnix

Marnix van Eck
Eigenaar RitOnline

Ons verhaal

Zekerheid en ontzorgen

RitOnline is opgericht door rasondernemer Marnix van Eck. Hij kent zijn product door en door, maar weet ook bijzonder goed waar de behoeften van de klant liggen. De sleutel tot succes ligt volgens hem in de combinatie van een sterk product en dienstverlening gebaseerd op inleven en ontzorgen. Marnix wordt ondersteund door een back support, softwareontwikkelaars, monteurs en partners die er precies zo over denken. 

Als commercieel medewerker en als relatiemanager heeft Marnix ervaringen opgehaald uit de it-wereld. Daar is doorgaans veel kennis en deskundigheid aanwezig. Enthousiaste ontwikkelaars gericht op innovatie. 

Echter ging er iets mis. De focus was te veel op het product en niet genoeg op de klant of eindgebruiker. Een doorn in het oog voor iemand als Marnix die gericht is op het opbouwen van een relatie. 

Met RitOnline wilde hij dat anders doen. Namelijk met de klant centraal en het product als hulpmiddel. 

RitOnline is daarom eigenlijk een atypisch softwarebedrijf. Oplossingsgericht, toegankelijk, goed bereikbaar en met een persoonlijke touch. Voor 9 en na 5 wordt ‘gewoon’ de telefoon opgenomen. Geen voice response systeem maar een ‘echte’ persoon die zich inleeft in de vraag of het probleem van de klant. 

Kortom, persoonlijke dienstverlening met de leveringszekerheid van een groot bedrijf. 

Waarom RitOnline?

Bedrijven die kiezen voor RitOnline kiezen voor zekerheid, kwaliteit en bovenal een partner waar ze op kunnen vertrouwen. Voertuigen kunnen een belangrijke bron van data vormen voor bedrijven en RitOnline biedt een platform om data te verzamelen, inzichtelijk te maken en slim in te zetten.

Data beter inzetten om daarmee meerwaarde te creëren is een uitdaging die wij graag aangaan.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op.

Altijd uitstekende service door onze snelle supportafdeling

Eigen ervaren monteurs door heel Nederland

Alle producten altijd direct uit voorraad leverbaar