Winkelwagen

Rittenregistratie

Uw rittenregistratie was nog nooit zo makkelijk!

Altijd uitstekende service door onze snelle supportafdeling

Eigen ervaren monteurs door heel Nederland

Alle producten altijd direct uit voorraad leverbaar

Automatische ritregistratie met direct inzicht via App

Het overzicht houden van al uw ritten, zakelijk of privé, is een tijdrovende klus. Maar met RitOnline RittenRegistratie wordt uw kilometerregistratie volledig uit handen genomen. Al uw gereden kilometers worden automatisch geregistreerd via de app, zodat je zorgeloos de weg op kunt. Want zodra je parkeert, staat de rit die u heeft gereden al in de app.

Uw rit markeren als zakelijk of privé? Met één swipe heb je dit direct geregeld. U hoeft geen belangrijke details van uw ritten meer te onthouden.

Je voegt eenvoudig een notitie toe aan een gereden rit. Al je ritten worden weergegeven op de routekaart, zodat je ze altijd kunt bekijken.

Onze pakketten voor uw rittenregistratie

Uw ritten aan uw vingertippen

Het bijhouden van een gedetailleerd overzicht van al uw ritten, zakelijk of privé, is een tijdrovende klus. Met de RitOnline RittenRegistratie wordt uw kilometerregistratie volledig uit handen genomen. Al uw gereden kilometers worden automatisch geregistreerd en zijn direct te bekijken via de app. Handig toch?

RittenRegistratie installeren

RitOnline Rittenregistratie werkt met een Plug & Play of ingebouwde tracker. De Plug & Play tracker is eenvoudig in te pluggen door de stappen in de installatiewizard te volgen. Liever de veiligheid van een ingebouwde tracker? Ook dat kan, je kunt het zelf of door één van onze ervaren monteurs laten installeren.

Vragen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.