Winkelwagen

De slimste rittenregistratie oplossingen

Volgens eisen Belastingdienst

Tot 7 jaar historie

Altijd binnen 4 uur geholpen

Voorkom bijtelling en boetes van belastingdienst

Onze slimste rittenregistratie oplossingen voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Wanneer u onze trackers laat inbouwen voorkomt u extra bijtelling en zijn boetes verleden tijd.

Geen omkijken meer, volledig automatisch

Onze slimste rittenregistratie oplossingen voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Wanneer u onze trackers laat inbouwen voorkomt u extra bijtelling en zijn boetes verleden tijd.

Eigen inbouwservice door heel Nederland

Kies uw voor het laten inbouwen van een vaste gps-tracker, dan komen onze collega’s op iedere locatie in Nederland langs om de trackers bij u in te bouwen.

Voordelen van inbouw trackers

Toegang tot 300 andere slimme inzichten, zonder extra maandelijkse kosten

Bij ons ontvangt u naast inzichten in de gereden ritten nog veel extra slimme inzichten waarmee u kosten kunt besparen en efficiënter uw processen kunt inrichten.

Extra handige functionaliteiten

Het gemak van de zakelijk- privé schakelaar

Eenvoudig aangeven of uw rit zakelijk of privé was? Schakel uw rit in de auto om naar zakelijk of privé. Handig, zo hoeft u dit achteraf niet meer aan te geven. Onze monteurs kunnen de schakelaar in overleg vakkundig inbouwen in uw auto.

Bestuurders identificatie

Rijden er meerdere bestuurders in één voertuig? Dan is het handig om te zien wie er gereden heeft voor de administratie, verkeersboetes of feedback te geven over hun rijstijl. Bestuurdersidentificatie werkt met een reader in de auto. Iedere bestuurder ontvangt een gepersonaliseerde ID-tag of wij passen de readers aan zodat je bestaande persoonstags (van bijvoorbeeld een toegangssysteem) kan gebruiken.

Interesse in onze slimme Rittenregistratie oplossingen?

Vraag een prijsvoorstel op maat aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.