Winkelwagen

Verduurzaam uw wagenpark en verbeter uw de veiligheid

Verbeter de rijstijl van uw medewerkers en verlaag het brandstofverbruik

Beter rijgedrag zorgt voor minder slijtage en dus minder reparatiekosten.

Verlaag de CO2 uitstoot van uw wagenpark

Bespaar ook, met de beste rijstijlanalyses

Met de slimste fleet management inzichten in RitOnline heeft u meer grip op je wagenpark. Met de beste rijstijlanalyses geef u uw medewerkers handige tips voor het verbeteren van de rijstijl. Dit zorgt voor minder brandstofkosten, minder slijtage van de voertuigen en verkleint u de kans op ongelukken. Dit wilt u toch ook voor uw wagenpark?

Verduurzaam uw wagenpark

Met de slimme fleet management oplossingen van RitOnline kunt u eenvoudig de wagenpark verduurzamen. Handige rapporten ontvangt  volledig automatisch, zo kunt u snel actie ondernemen en aan de slag met verduurzamen.

Start een competitie onder uw medewerkers

Zet een competitie op onder uw medewerkers via RitOnline. De bestuurders met de veiligste en duurzaamste rijstijl worden beloond. Zo wordt veilig en duurzaam rijden ook nog eens leuk voor uw medewerkers! 

Krijg inzicht in de snelheid van de auto, de snelheid in de bochten en meet (stevig) remmen en accelereren van het voertuig.

Wanneer is het tijd voor onderhoud?

Als wagenparkbeheerder wilt u weten wanneer  voertuigen binnen uw fleet toe zijn aan onderhoud. In RitOnline ontvangt u automatisch een notificatie, zo kunt u efficiënt onderhoud voor uw wagenpark inplannen en kosten besparen.

Ook kosten besparen met de slimste rijstijlanalyses?

Vraag een prijsvoorstel op maat aan. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.