Winkelwagen

Snelle start: Rittenregistratie Plus

Plug & Play tracker

Onderstaande stappen helpen u op weg met het installeren van uw RitOnline RittenRegistratie Compleet pakket. Zo kunt u snel uw weg vervolgen en bent u volledig in control met uw voertuig(en)!

STAP 1: PLUG & PLAY TRACKER AANSLUITEN

De Plug & Play tracker kunt u eenvoudig aansluiten op de OBD aansluiting in uw voertuig.

Weet u niet waar uw OBD aansluiting zich bevindt?

Zoek uw OBD aansluiting dan op via: https://obd.nedsoft.nl

Bevindt de OBD aansluiting zich op een onhandige plek in de auto of zit deze in de weg? Gebruik dan de meegeleverde OBD verlengkabel.

 

TIP!

Wij adviseren u om na het aansluiten van de unit een testrit te maken van ongeveer 20 km om daarna de rit te controleren volgens de stappen bij Stap 3. Zo kunt u controleren of alles goed functioneert. Doe dit pas na het voltooien van voorgaande stappen.

STAP 2: STARTEN MET UW PAKKET
  1. Om in uw portaal te komen gaat u naar: https://nedtrack.nedsoft.nl en voert u uw inloggegevens in zoals u deze op uw kaartje in uw pakket heeft ontvangen.

    Wanneer u uw Plug & Play tracker al in uw voertuig heeft geplaatst dan ziet u deze in uw portaal verschijnen na het volgen van stap 3 en stap 4.

STAP 3: UNIT ONLINE

Controleer of uw unit online is. U kunt dit doen door de muis stil te houden op het icoon met de twee balkjes. Aangeduid met 1 op de afbeelding hieronder. 

STAP 4: KILOMETERSTAND

Om uw kilometerstand of voertuignaam te wijzigen klikt u op het icoon met het steeksleuteltje. Aangeduid met 2 op de afbeelding hieronder.

Wijzig uw voertuignaam in het veld ‘Naam’.
Vul uw huidige kilometerstand in bij de optie ‘Kilometerteller’ en vink de optie ‘Automatisch’ aan zoals aangeduid op de afbeelding hieronder.

STAP 5: PRINTEN RAPPORTAGE

Om een rapport te printen kiest u bovenin voor het tabblad ‘Rapporten’, vervolgens kiest u uw gewenste periode en drukt u op ‘Uitvoeren’.

U kunt ook automatisch (bijvoorbeeld elke week/maand) een rapportage naar een door u opgegeven mailadres laten sturen. U kunt dit aangeven door te mailen naar info@ritonline.nl

WIST U DAT:
  • NedTrack ook heel veel gratis uitbreidingen heeft met betrekking tot meldingen en functies? U kunt deze uitbreidingen gratis aanvragen via: www.nedtrack.nl/uitbreidingen.
  • Er handige instructiefilmpjes op onze website staan die u kunt bekijken via www.nedtrack.nl/instructiefilmpjes.
  • Nedsoft RittenRegistratie Compleet ook een app heeft welke u kunt gebruiken voor het inzien van uw ritgegevens of het live volgen van uw voertuig(en). Zoek in uw App Store op ‘NedTrack’.
  • Wanneer u liever een vaste inbouw tracker wenst, u deze kosteloos, binnen 14 dagen, kunt omruilen?
  • Wanneer u een vraag of ondersteuning nodig heeft, u contact met ons op kunt nemen en wij u graag verder op weg helpen via info@ritonline.nl